Online Kozijnen Bestellen
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Beste heer/mevrouw, 

Bij Online Kozijnen Bestellen is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. De Nederlandse regering heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met het coronavirus COVID-19. En wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen leidt. In deze email vertellen we u welke maatregelen wij treffen. 

In het kantoor, werkplaats en magazijnen: beperk fysiek contact
In het kantoor, werkplaats en magazijnen beperken we het hand-op-hand contact. Betaal daarom zoveel mogelijk met pin of met de mobiele telefoon. Onze kantoor hebben strenge richtlijnen voor fysiek contact. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen of houden van afstand. 
 
Bestellen?
Probeer uw bestellingen bij voorkeur via onze webshop te doen of per mail. Ook daarmee beperken we fysiek contact. Heeft u nog geen account voor de Online Kozijnen Bestellen webshop? Dan kunt u deze heel makkelijk aanmaken. Beperk fysiek contact met onze chauffeur(s). Onze chauffeurs zetten de bestelling bij u neer. Als wij een handtekening van u nodig hebben, zal de chauffeur de papieren niet aan u overhandigen maar voor u neerleggen. Gebruik een eigen pen om voor de levering te tekenen. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken. Al onze bezorgers hebben desinfecterende handgel in hun auto om na elke bezorging hun handen te kunnen desinfecteren.
 
Tot slot
We verwachten vooralsnog geen problemen met het uitleveren van bestellingen of bereikbaarheid van het kantoor, werkplaats en magazijnen. Ook bij ons gaan zaken soms wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We zijn en blijven met alle medewerkers van Online Kozijnen Bestellen hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Online Kozijnen Bestellen

Info:

Voor vragen & advies of direct iets bestellen, mail naar : info@mirwood.nl

 

Als u producten wilt afhalen, altijd van tevoren bestellen!

Waarom zaken doen met  

MirWood Products

-Wij zijn sterk in maatwerk
Scherpe prijzen.
Ruim assortiment.
Veilig betalen per iDEAL, overschrijving via bank of  pin op kantoor. 
- Eigen transport. 
Snelle levertijden. 
-Wij leveren door heel Nederland & België.
Openingstijden:
maandag 9.30-16.30 uur
dinsdag 9.30-16.30 uur
woensdag 9.30-16.30 uur
donderdag 9.30-16.30 uur
vrijdag 9.30-16.30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Van 12.00uur tot 13.00uur wordt er geluncht.

Alle prijzen van het glas zijn ondervoorhoud! Orders zijn niet bindend en kunnen eventueel door ons geannuleerd worden.